BDSM-Sessies

Alles wat je moet weten over BDSM-sessies met Meesteres The Lady Lux.

COMPLETE SESSIEPAKKETTEN, SESSIESOPTIES EN LIMIETEN

Prijzen

De minimale duur van een sessie is drie uur, de meeste sessies op deze pagina passen in deze tijdspanne. Je vindt hieronder ook complete sessiepakketten, prijzen staan ​​ook op de sessiepagina.

  • Sessie van drie uur € 500

    De minimale sessieduur is drie uur.

  • Extra uren € 150
  • Verlengde sessies On Request

    Verlengde sessies starten vanaf 6 uur

Waar Lux van geniet

Dominatrix The Lady Lux doet alleen dingen die ze plezier aan beleeft. Dit geldt ook voor haar sessies. De lijst hieronder laat zien welke sessies ze zeker doet. Er is ook een lijst met “dingen die Lux niet doet”. Staat een sessie er niet bij, dan kun je er altijd naar vragen.

The Lady Lux kan heel streng en sadistisch zijn maar ook medelevend en je kan openlijk met haar spreken. Alles wordt privé gehouden er wordt geen informatie met derden gedeeld.

Aangeboden sessies door Lux

Veel van onderstaande opties kunnen gecombineerd worden in één sessie. Naast de mogelijkheden in sessies vind je hier ook complete sessiepakketten en coachingsplannen. Het is een grote lijst, dus gebruik de filters verstandig! Als je iets wilt ervaren dat hieronder niet wordt vermeld of niet wordt vermeld in de lijst “Sessie limieten”, vraag er dan gerust naar.

Complete sessies

The Lady holding a sub by his collar while taking a walk outside.

Aangeboden sessies door Lux

Niet iedereen mag een sessie boeken, ze laat alleen degenen toe die een juiste match zijn. De persoonlijke intake vindt plaats via e-mail. Zorg ervoor dat je een welgemanierd introductiebericht over jezelf schrijft.

Sessie limieten

The Lady Lux doet geen sessies met de volgende onderwerpen.

Lux haar kledingkast

Meestal ben ik gekleed in een classy zwarte jurk of rok met mooie top. Stijlvol leren ensemble, in een pak, jasje met rok is ook een optie, Witte blouse met leren rok, Voor ponyplay een passende outfit, of voor degenen die interesse hierin hebben Victoriaanse stijl kleding.

Ik heb ook een enorme collectie schoenen, dus als er interesse is in een bepaald soort of merk, laat het me dan van tevoren weten. Ik zal me niet kleden in latex, lingerie of sletterige cliché Domme-outfits voor jou.

De Lady Lux zal zich voor jou niet kleden in lingerie, sletterig of in cliché Domme-outfits of latex.

Klanten ervaringen

Lees wat klanten over Lady Lux zeggen

Het Team

The Lady Lux sitting on her throne, looking to the right side of the image. Wearing a black outfit she designed herself.

The Lady Lux

The Mistress

Loren getting spanked by The Lady Lux, her butt is slightly red. She should've worked harder on this website!

Loren

Switch & Creative