Veelgestelde Vragen

The Lady Lux is spanking Eliza with a paddle, because she asked a question that was already answered in the FAQ. Emma is watching and gasps

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over sessies, locatie, privacy en meer. Lees ze aandachtig door, als je merkt dat jouw vragen er nog niet bij staan, neem dan gerust contact op met The Lady Lux. Informatie over specifieke sessies is te vinden op de pagina sessies.

Ik kreeg billenkoek omdat ik The Lady Lux een vraag stelde die werd beantwoord in de Veelgestelde vragen.

De Vragen

Natuurlijk. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of een totale nieuweling die net begint in de wereld van BDSM, je bent van harte welkom voor een sessie.

Volledige vertrouwelijkheid en discretie zijn gegarandeerd. Niemand anders dan wij zal weten waar we het over hebben gehad of wat je hebt meegemaakt. Op verzoek kan een vertrouwelijkheidsovereenkomst worden ondertekend voordat de sessie begint.

Je moet 18 jaar of ouder zijn. Ik verwelkom elk gender met open armen.

Ik maak geen onderscheid tussen leeftijd, vorm, ras of geslacht. Als je ouder bent of gezondheidsproblemen of mobiliteitsproblemen hebt, laat het me dan weten wanneer we contact hebben, zodat ik ervoor kan zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de sessie.

Je kunt alle sessies en opties vinden op mijn pagina BDSM-Sessies.

Allereerst ben ik een professionele dominatrix met veel ervaring. Ik ben een dominatrix, therapeut en lifestyle coach die al 18 jaar betrokken is bij de BDSM-scene. Ik ben ook een gendertransformatie specialist en cross-dress en transitie coach. Alle sessies hebben een vaste bijdrage zoals te zien is op de sessies pagina van mijn website. Jouw bijdrage helpt om de kosten van mijn bedrijf te dekken:

 • Eindeloze uren marketingwerk, zodat je me online kunt vinden, het onderhouden en updaten van mijn websites, het creëren van content, het bewerken van video’s en het maken van foto’s voor sociale media en vele andere basistaken.
 • De kosten van fotografie. Je hebt misschien mijn immense collectie van gratis beschikbare shoots gezien. We werken met apparatuur van hoge kwaliteit waarin we duizenden euro’s hebben geïnvesteerd.
 • Het bieden van een discrete en ruime werkruimte met speelkamer, transformatieruimte, crossdress inloopkast en kantoor. De studio is volledig uitgerust met dure apparatuur die nodig is voor sessies. De huur voor deze luxe ruimte is hoog, vergeet ook niet de elektriciteits-, water-, verzekerings-, veiligheidsrekeningen enz.
 • Voor geslachtstransformaties heb ik honderden stukken kwaliteitskleding van XS tot 4XL, make-up, schoenen (EU39-46), pruiken in vele variëteiten, kleuren, maten en stijlen. Wimpers, nagelverzorging en meer accessoires. In totaal meer dan 15.000 euro en ik blijf investeren.
 • Mijn eigen designergarderobe. Denk aan de designerschoenen die aanbeden kunnen worden. En andere huidverzorging, manicure, pedicure, enz. Ik moet er op mijn best uitzien.
 • Een sessie voorbereiden en de tijd nemen voor mijn klanten.
 • Persoonlijke coachingsplannen maken en ze beter leren kennen zodat ik hun BDSM-ervaring, MtF-make-over, koppelscoaching, crossdressing of transitiecoaching goed kan begeleiden.
 • Schoonmaakkosten zoals een desinfectiemachine, producten en natuurlijk de tijd om schoon te maken. Pruiken en kleding worden na elke sessie gewassen. En andere items zoals schoenen make-up en kwasten worden gedesinfecteerd. En de lijst gaat maar door. Omdat gezondheid een belangrijk aspect is tijdens de COVID-19-pandemie, gebruik ik een UV-C hepa-13 filtersysteem voor schone lucht.
 • Ik ben een professionele Dominatrix, ik doe dit voor de kost. Mijn tijd is waardevol. Je wordt toch ook betaald voor je werk?
 • Mijn jarenlange studeren over psychologie, menselijke anatomie en lichaamstaal, in combinatie met mijn werk als therapeut en coach, vormen een rijke set vaardigheden die jouw sessie en ontdekkingstocht binnen BDSM verbeteren. Dit jaar ben ik ook bezig met het behalen van een extra diploma, wat weer een behoorlijke financiële investering met zich meeb

Het uitvoeren van hoogwaardige services brengt veel kosten en enorme overhead met zich mee. Met andere woorden, jij moet bijdragen aan de kosten van het runnen van een hoogwaardige service, anders is deze niet beschikbaar.
In mijn werk investeer ik veel tijd en geld om jou de best mogelijke ervaring te bieden, dus waarom zou ik niet worden gecompenseerd voor mijn inspanningen?

Bij het spelen van BDSM is een stopwoord een codewoord, een reeks codewoorden of een ander teken dat door een persoon wordt gebruikt om zijn fysieke of emotionele toestand te communiceren, vooral wanneer hij een fysieke, emotionele of morele grens nadert of overschrijdt. Sommige stopwoorden stoppen het spel volledig, terwijl andere aangeven dat je bereid bent om met een lagere intensiteit door te gaan.

Tijdens deze sessies kun je altijd een van de stopwoorden roepen: groen (ga door ), oranje (voorzichtig doorgaan), rood (onmiddellijk stoppen).

Lady, Milady, Lady Lux of Meesteres.

Mijn sessies vinden plaats in Capelle aan den IJssel, Nederland. In een ruim privé appartement zeer geschikt voor een BDSM sessie.

Eigen parkeergelegenheid aanwezig. Op loopafstand van openbaar vervoer (METRO).

Meestal ben ik gekleed in een classy zwarte jurk of rok met mooie top.

Classy leren ensemble, in een pak, jasje met rok kan ook, witte blouse met leren rok , Voor ponyplay passende kledij, of voor degenen die hierin interesse hebben kleding in Victoriaanse stijl.

Ik heb ook een enorme collectie schoenen, dus als er interesse is in een specifiek soort of merk, laat het me dan van tevoren weten.

Ik zal me niet kleden in latex, lingerie of sletterige cliché Domme-outfits.

Ja. lees er hieronder meer over.

 • Geen pegging, anaal spelen, gedwongen bi.
 • Geen seksuele handelingen wat dan ook.
 • Geen sounding, geen face sitting,
 • Geen ongepaste aanrakingen
 • U zult uzelf niet ongepast aanraken in aanwezigheid van The Lady Lux
 • Geen CBT
 • Geen urine of uitwerpselen play
 • Geen spel met naalden of medical play
 • Geen latex
 • Geen gebruik van drugs, poppers of overmatig alcoholgebruik.
 • Geen rasspel
 • Geen worstelen

De Lady Lux zal zich niet kleden in lingerie, sletterig of in cliché Domme-outfits of latex.

Nee. Ik ben een Dominatrix en geen escort. Tijdens mijn sessies zullen er geen seksuele handelingen plaatsvinden.

Lees de “Sessie limieten” op mijn sessies pagina.

Nee. Hierdoor wordt jouw sessieverzoek alleen maar geweigerd.

Ik vind het niet erg om vragen te ontvangen, zolang ze maar met respect worden gesteld. Houd er rekening mee dat veel vragen op deze website worden beantwoord. Lees het dus goed door.

U kunt mij een vraag stellen via mijn contactformulier.

Stel uw vragen aan The Lady Lux

Het kan voorkomen dat een vraag onvermijdelijk niet beantwoord wordt op de website of de FAQ. Neem gerust contact op met The Lady Lux via haar contactpagina.