The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Bondage en Body Bags

De Lady Lux biedt een uitgebreid scala aan bondage-opties, variƫrend van bodybags en touwbondage tot kettingen, kruippak en meer.

Lady Lux heeft een verzameling bodybags en bondagezakken die ze graag gebruikt. Erin opgesloten zijn betekent een totale overgave aan haar controle. Voor degenen die nog dieper in onderwerping willen duiken, kan het toevoegen van een zintuiglijke deprivatiekap de ervaring naar een hoger niveau tillen.

Bondage gaat in de kern over overgave. Velen vinden rust en ontspanning in zo’n ervaring en voelen zich veilig onder de deskundige controle van Lux. Voor anderen kan het volledig opgeven van de controle een complexere en opwindendere uitdaging zijn. Of je nu op zoek bent naar comfort of je grenzen wilt verleggen, The Lady Lux is bereid om aan je verlangens tegemoet te komen. Ze plaatst je zelfs in opzettelijk ongemakkelijke posities om je grenzen te testen als dat is waar je naar verlangt.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.