The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Cupping

Cupping, een aloude vorm van alternatieve geneeskunde, bestaat uit het strategisch plaatsen van speciale cups op de huid om zuigkracht te creëren. Het proces kan enkele minuten duren en dient verschillende doelen, zoals het verlichten van pijn, het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de doorbloeding en het bevorderen van ontspanning en algeheel welzijn. Het wordt vaak gebruikt als een soort diepe weefselmassage, met historische verwijzingen in de Ebers Papyrus, die het gebruik ervan door de oude Egyptenaren beschrijft.

Meesteres Lux is goed bekend met deze techniek, die ze in haar salon vroeger heeft toegepast om mensen met fibromyalgie en sportblessures te helpen. Haar expertise zorgt ervoor dat de cups precies geplaatst worden voor een optimaal effect. Moderne cupping praktijken gebruiken vaak een pomp in plaats van vuur om een vacuüm in de cup te creëren, wat de controle en veiligheid verbetert.

In de BDSM-gemeenschap heeft cupping aan populariteit gewonnen vanwege de unieke en esthetische markeringen die het achterlaat, wat een visueel stimulerende dimensie toevoegt aan de ervaring.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.