The Lady Lux Logo in white on a transparant background

De Dark Box/ Galaxy box

Ga op een zintuiglijke ervaring, gehuld in volledige duisternis in een kooi, een avontuur dat kan worden versterkt met een bondagezak. Deze unieke ervaring verschilt per individu: sommigen vinden totale overgave en ontspanning, terwijl anderen het opwindend en zelfs beangstigend vinden, ondanks dat ze zich in een gecontroleerde en veilige omgeving bevinden. Voor degenen die op zoek zijn naar een alternatief voor volledige duisternis is er een high-end projector beschikbaar. Deze kan in de darkbox worden geplaatst, waardoor de leegte verandert in een fascinerende projectie van het sterrenstelsel, wat een buitenaardse dimensie toevoegt aan de ervaring.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.