The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Dienbaarheid

Het concept van dienstbaarheid kan op veel verschillende manieren begrepen en uitgedrukt worden. In de context van een sessie kan dit zich manifesteren door verschillende combinaties van activiteiten, zoals het masseren van de voeten van The Lady Lux, optreden als menselijk meubilair, taken uitvoeren zoals schoonmaken of boodschappen doen, koken of zelfs als chauffeur dienen. Voor degenen met onderdanige neigingen kan het een zeer bevredigende en mooie ervaring zijn om in dienst te staan en iemands leven te verbeteren door attente handelingen.

Voel je vrij om te bespreken wat je bezighoudt met dit aspect van de sessie. Vaak is deze optie beschikbaar tegen een gereduceerde prijs, omdat we de waarde van jouw hulp voor mij erkennen en waarderen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.