The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Electro spel

The Lady Lux heeft ervaring met een EMS/Tens-apparaat, omdat ze het eerder in haar salon heeft gebruikt om mensen met fibromyalgie en sportblessures te helpen. Haar kennis van waar elektroden wel en niet geplaatst kunnen worden zorgt voor een veilige en spannende ervaring. In het kader van elektrospel is er ook een optie voor elektronische acupunctuur en Lux persoonlijke favoriete hulpmiddel is de elektrische vliegenmepper.

Elektrisch spelen valt onder de categorie pijn en impact. Om meer te weten te komen over deze spannende ervaring, kun je aanvullende informatie vinden in de gerelateerde sectie.

Houd er rekening mee dat elektro spel niet voor iedereen geschikt is, vooral niet voor mensen met specifieke medische aandoeningen. Als dit op jou van toepassing is, is het belangrijk om Lux hiervan op de hoogte te stellen zodat ze de sessie kan aanpassen om veiligheid en plezier te garanderen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.