The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Financiële Dominatie

The Lady Lux: Mijn benadering van financiële dominantie (findom) onderscheidt me van veel anderen op dit gebied. Elke Domme heeft een unieke stijl en dat is volkomen acceptabel, maar mijn methode is duidelijk persoonlijk.

Ik zal niet voortdurend verzoeken om te betalen voor triviale dingen zoals mijn lunch of koffie, noch zal ik tribute eisen voordat ik in gesprek ga. Ik ben financieel onafhankelijk, maar als je de luxe van mijn leven wilt vergroten en je respect en dienstbaarheid wilt tonen, kunnen we samenwerken om een plan op maat te maken dat past bij jouw bereidheid om bij te dragen.

Op mijn wishtender heb ik een shop waar je me kunt verwennen met cadeaus, bloemen, een etentje of gewoon met fooien. Als dit je aanspreekt, zul je mogelijkheden vinden om me van dienst te zijn en vreugde in mijn leven te brengen, waarmee je je rol als trouwe en toegewijde sub vervult.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.