The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Folie Mummificatie

The Lady Lux schept er genoegen in om foliemummificatie uit te voeren, een praktijk waarbij je je volledig aan haar controle overgeeft. In deze unieke ervaring word je ingepakt in krimpplastic, waardoor je immobiel wordt en een aparte sensatie over je hele lichaam krijgt. Opties om deze ervaring te intensiveren zijn onder andere het dragen van een sensory deprivation hood of het laten inpakken van je gezicht, waarbij je altijd een ademhalingsopening hebt. Voor degenen die verder willen gaan, kan het ademhalingsspel ook worden geïntegreerd in de sessie terwijl je zorgvuldig wordt ingepakt en op de tafel wordt gelegd. Het is een praktijk die is ontworpen om grenzen te verleggen en je onder te dompelen in een wereld van gecontroleerde sensatie.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.