The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Forced Feminization

Geforceerde Feminisatie is een gespecialiseerde ervaring voor diegenen die het verlangen voelen om in een vrouw te veranderen, maar die een stevige hand nodig hebben om hen te begeleiden. Onder de deskundige controle van Lux worden alle beslissingen over uiterlijk, kleding en gedrag uit handen genomen.

Sommige mensen vinden het moeilijk om deze transformerende keuzes zelf te maken en verlangen naar een beslissend duwtje in de goede richting. Als dit ook voor jou geldt, dan bezit The Lady Lux de vaardigheid en het begrip om je de gezaghebbende aanmoediging te geven die je nodig hebt om je vrouwelijke kant volledig te omarmen en tot uitdrukking te brengen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.