The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Little Play

Klein spel speelt in op een specifieke mentaliteit die sommige mensen troostend vinden. Het heeft vaak te maken met psychologische behoeften en verlangens. Net als bij pet play, stelt spelen iemand in staat om in een rol te stappen waarin hij of zij vrij is van verantwoordelijkheden en dagelijkse druk. Het is een tijd om te slapen, te eten, te spelen en van het leven te genieten terwijl ze erop vertrouwen dat er voor hen wordt gezorgd, zoals een kind zijn ouders vertrouwt.

Voor sommigen biedt klein spel de mogelijkheid om hun gemiste kindertijd te herbeleven of om te genezen van ervaringen uit het verleden. Eenvoudige, kinderlijke activiteiten zoals puzzelen, tekenen of dansen kunnen heel plezierig zijn.

Klein spel kan ook betrekking hebben op de dynamiek van onderwerping en discipline. Als je het moeilijk vindt om als volwassene controle over te geven of je te verbinden met een onderdanige rol, vooral als je in je dagelijkse werk een dominante positie inneemt, biedt deze ervaring een veilige ruimte om je meer kinderlijke, gehoorzame kant te verkennen en te omarmen.

Zoals bij alle sessies, vindt er een intakegesprek plaats voordat je begint met little play om ervoor te zorgen dat de ervaring persoonlijk is en is afgestemd op jouw unieke behoeften en wensen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.