The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Menselijk meubilair / Objectificatie

Wil je een object worden voor The Lady Lux? Misschien zie je jezelf wel als een tafel waarop ze geniet van haar diner, of een voetenbankje om haar elegante voeten op te laten rusten? Dan is deze sessie misschien wel de perfecte ervaring voor jou.

Objectificatie is een bekend aspect van BDSM, aantrekkelijk voor velen die zich willen onderdompelen in een unieke rol of doel. Door een object te belichamen en The Lady Lux op deze unieke manier te dienen, kun je afstand doen van de conventionele verantwoordelijkheden en spanningen van het dagelijks leven. Het is een kans om te ontsnappen en je alleen te concentreren op de taak die voor je ligt, een intrigerend afscheid van het ‘gewone’.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.