The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Opsluiting

Geïnteresseerd in het ervaren van opsluiting? Ontdek verschillende manieren met The Lady Lux.

Verlang je ernaar om opgesloten te worden en je te onderwerpen aan de controle van Lux? De ervaring kan variëren van rustgevend tot opwindend en Lux biedt verschillende manieren om dit unieke verlangen te bevredigen. Je kunt in een hondenkooi worden geplaatst, eventueel met een sensorische kap op en je handen stevig achter je rug. Voor degenen die op zoek zijn naar een grotere ruimte is er de optie van de grote kooi, of voor een intense afzondering wacht de dark box.

Elke opsluitingsmethode biedt een ander niveau van sensatie en overgave. Sommige cliënten ontdekken een diepe ontspanning, die zelfs de slaap nadert, terwijl ze zich volledig veilig en vredig voelen onder controle van The Lady Lux. Voor anderen kan het opgeven van de controle leiden tot een meer stimulerende of stressvolle ervaring. Er zijn zelfs opties voor diegenen die hun grenzen willen verleggen en in meer beperkende, uitdagende posities geplaatst willen worden.

Of je nu op zoek bent naar rust, opwinding of een test van uithoudingsvermogen, The Lady Lux kan een afzonderingssessie samenstellen die is afgestemd op jouw voorkeuren en emotionele landschap. Het is meer dan alleen een fysieke ervaring; het is een reis naar zelfontdekking en vertrouwen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.