The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Pet Play

Ben je er klaar voor om het huisdier of misschien wel de pony van Lady Lux te worden? Deze unieke speelopties bieden je de kans om specifieke denkwijzen te omarmen die voor velen troostend en bevredigend zijn.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in huisdier spel, kan de ervaring bestaan uit eten uit een bakje, rondlopen aan een riem, luisteren naar je baasje en opgesloten worden in een bench of kooi als de speeltijd voorbij is. Een goed huisdier luistert naar zijn baasje en geniet van een leven zonder verantwoordelijkheid. Huisdieren slapen, eten, spelen en genieten van het leven onder de waakzame zorg van hun baasje.

Het ponyspel daarentegen gaat wat dieper. Als pony van Meesteres Lux heb je een rol die je dwingt te streven naar perfectie, het uitvoeren van taken en het maken van precieze bewegingen. Het is krachtiger en er staat meer op het spel. Bewijs jezelf, of anders… kan de zweep om de hoek komen kijken.

Zowel huisdieren als pony spel komt voort uit hetzelfde psychologische verlangen om de controle uit handen te geven, om een rol aan te nemen waarin je zelf geen keuzes kunt maken. Net als bij “klein spel” zorgen deze rollen voor een terugkeer naar eenvoud en gehoorzaamheid, om te luisteren en zich te houden aan de wensen van de dominant. Of je nu de speelsheid van het gezelschapsspel zoekt of de meer veeleisende aard van het ponyspel, Lady Lux kan je in deze rollen begeleiden en je een veilige en bevredigende ervaring bieden. Ben je klaar om te gehoorzamen als een echt huisdier of om te presteren als een elegante pony?

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.