The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Pijn en Impact spel

Deze optie is op maat gemaakt voor masochisten, zij die verlangen naar de ervaring van straf. Hoewel The Lady Lux een strenge houding aanneemt, zijn jouw veiligheid en toestemming haar topprioriteiten. Ze zal altijd je safe woord respecteren en nauwgezet je lichaamstaal observeren om ervoor te zorgen dat er geen grenzen worden overschreden. Eventuele grenzen zullen grondig worden besproken voorafgaand aan een impactvolle speelsessie.

Veel mensen vinden plezier in veel pijn en genieten van de sensatie die het geeft. Deze optie kan ook een therapeutische keuze zijn voor mensen die in het verleden negatieve ervaringen hebben gehad. Door ervoor te kiezen om naar Lux te komen, neem je de controle over de ervaring in plaats van dat het je tegen je wil wordt opgedrongen. Hoewel het je soms kwetsbaar kan maken, is The Lady Lux er om je er doorheen te leiden en te steunen, en je te helpen nieuwe niveaus van kracht en bevrijding te bereiken. Het is een unieke reis die een diep gevoel van bevrijding en persoonlijke groei kan bevorderen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.