The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Sissificatie & Dollificatie

Heb je ooit de perfecte popje van The Lady Lux willen zijn of ben je gecharmeerd van Barbie-achtige vrouwelijkheid? Misschien heb je wel eens gedacht aan een theekransje, een fotoshoot of een unieke sessie. Dollificatie en sissificatie kunnen door sommigen als negatief worden ervaren, maar The Lady Lux overstijgt dergelijke stigma’s door principes toe te passen die zijn gebaseerd op praktische psychologie

In haar blog getiteld ‘Sissification, Dollification, and Being a Maid’ onderzoekt ze deze thema’s en gaat ze ervan uit dat mannen, vrouwen en transvrouwen allemaal kunnen deelnemen aan een Dollification-sessie. Dollificatie wordt vaak in verband gebracht met jeugdige vrouwelijkheid en misschien heb je als kind wel een beeldje, pop of Barbie ge├»dealiseerd, aangetrokken door de allure van fr├¬le, roze versieringen.

Tijdens een Dollification-sessie met The Lady Lux kun je opnieuw contact maken met die vrouwelijkheid, jezelf onderdompelen in schattigheid en ontdekken hoe het voelt om een pop te zijn. Lux, een gendertransformatie make-up artist, stylist en coach, biedt stijlvolle, high-end Sissification en kan je de rol geven die je toekomt. Er is zelfs de optie om je eigen sissy-certificaat te behalen na succesvolle afronding van de training.

Sissificatie betekent niet altijd een volledige transformatie; het kan zo subtiel zijn als het dragen van vrouwelijke kleding of een schort. Sommigen zijn op zoek naar de kick ervan. Ze schamen zich ervoor, maar voelen zich ook gesterkt omdat ze zichzelf toestaan in deze rol. Maar anderen geven er op een andere manier de voorkeur aan en zien het alleen als een geseksualiseerde uiting, in dat geval moeten ze het ergens anders zoeken.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.