The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Spanking

Heb je een voorliefde voor een goede spanking? Zo ja, dan zul je merken dat Lux deze passie deelt en graag een bevredigend pak slaag geeft. Een pak slaag kan worden geïntegreerd met veel andere sessies, wat zorgt voor een veelzijdige ervaring.

Spanking wordt erkend als de meest voorkomende vorm van impactspel en neemt een unieke plaats in het leven van veel mensen in. Hoewel sommige mensen genieten van andere vormen van impact play, staat billenkoek vaak op zichzelf en is het vaak te linken aan ons verleden. Het komt voort uit onze blootstelling aan de media, waaronder talloze cartoons waarin billenkoek werd afgeschilderd als een vorm van correctie. Deze vertrouwdheid maakt van billenkoek een veelzijdig middel in de context van onderdanige training of gewoon als een opwindende ervaring om je aan over te geven.

Voor degenen die deelnemen aan een spanking sessie met Lux, is het dragen van een string aan te raden, omdat het een effectievere en leukere spanking van je kontje mogelijk maakt. Of je nu discipline of genot zoekt, Lux’ expertise in de kunst van het billenkoek geven belooft een onvergetelijke ervaring.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.