The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Vernedering

The Lady Lux benadert vernederingssessies met de nodige voorzichtigheid, omdat ze van mening is dat ze voor veel mensen niet geschikt zijn. Daarom is een intakeproces via e-mail noodzakelijk voordat besloten wordt om door te gaan met een dergelijke sessie. Tijdens haar sessies kan The Lady Lux plagerig opstellen om verbetering te stimuleren, maar de meer diepgaande aspecten van vernedering vereisen zorgvuldige overweging.

Aangezien Lux ook therapeute en coach is, stelt ze vaak voor om eerst een therapiesessie met haar te doen voordat ze aan vernederingssessies begint. Dit zorgt ervoor dat de cli├źnt goed begrijpt waarom hij of zij deze ervaring wil en hoe het hem of haar kan helpen. Als je ge├»nteresseerd bent om deze optie verder te onderzoeken, neem dan contact met ons op via e-mail voor meer informatie.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.