The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Wax Play

De Lady Lux gebruikt huidveilige kaarsen in haar sessies en gebruikt de was om een korte, intense pijnsensatie te geven. De was wordt vaak op de rug van de klant aangebracht en het onverwachte moment waarop de hete wasdruppel de huid raakt, voegt een extra sensatie toe aan de ervaring. Deze optie maakt deel uit van de bredere categorie van pijn en impact play, waar het verder in detail wordt onderzocht.

Als je bepaalde huidaandoeningen hebt, is het belangrijk om te weten dat deze optie mogelijk niet geschikt is voor jouw situatie. De onvoorspelbare maar gecontroleerde toepassing van de wax creëert een unieke en opwindende sensatie, met zorg gecreëerd door Lux.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.