The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Winkelen met Lux

Geniet van een winkelervaring met Lux – en jij betaalt de rekening.

Zin in een winkelexcursie waarbij je The Lady Lux verwent met overdadige cadeaus en haar wensen vervult? Neem de gehoorzame rol aan van het dragen van haar tassen en zorg ervoor dat ze tijdens het avontuur zo gelukkig mogelijk is. Deze bijzondere vorm van onderdanigheid is ontworpen voor onderdanige klanten die er plezier in vinden om meer te doen dan hun meerdere, in dit geval Lux, tevreden te stellen.

De ervaring gaat niet alleen over geld uitgeven; het gaat over een exclusieve vorm van toewijding die alleen een selecte groep echt kan waarderen. Voordat je aan deze speciale shopsessie begint, kun je het budget met Lux bespreken om er zeker van te zijn dat alles overeenkomt met jouw bereidheid en vermogen om haar te verwennen. Vergeet niet dat dit niet zomaar een shoppingtripje is; het is een unieke kans om je bewondering en toewijding voor The Lady Lux op een tastbare en gedenkwaardige manier tot uitdrukking te brengen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.