The Lady Lux Logo in white on a transparant background

B&B Bench, Bodybag, Bondage & Breakfast

Beschikbaarheid voor overnachting: Houd er rekening mee dat overnachtingsmogelijkheden exclusief zijn en alleen gereserveerd voor degenen die een uitgebreid intakeproces hebben doorlopen of ons eerder hebben ontmoet.

Details over de ervaring:

  • Aankomsttijd: 20:00
  • Vertrektijd: 11:00
  • Accommodaties: Deze unieke overnachtingssessie biedt verschillende slaaparrangementen om aan je voorkeuren te voldoen. Je kunt kiezen uit rusten in een bodybag op een comfortabel bed, vastgebonden in bondage of in een ruime slaapkooi.
  • Nachtelijke controles: Je kunt er zeker van zijn dat je ‘s nachts regelmatig wordt gecontroleerd om je welzijn te garanderen.
  • Fotografie: Indien gewenst kan er professionele fotografie worden toegevoegd om deze unieke ervaring vast te leggen, zodat je blijvende visuele herinneringen aan de avond overhoudt.

Duur: Overnachting Prijs: Vanaf 800,-

Stap in een avontuur dat een op maat gemaakte en gedenkwaardige ervaring belooft. Of je nu op zoek bent naar de omhulling van een bodybag, de dwang van bondage of de opsluiting van een slaapkooi, deze B&B overnachting biedt een nacht als geen ander, alles onder zorgvuldig toezicht.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.