The Lady Lux Logo in white on a transparant background

BDSM-coaching voor stellen

Koppelcoaching met The Lady Lux

Verbeter je relatie met het spannende dynamiek van BDSM, begeleid door de deskundige hand van The Lady Lux. Of je nu BDSM in je relatie wilt integreren of de bestaande D/s dynamiek wilt verbeteren, Lady Lux biedt persoonlijke begeleiding die jullie unieke verbinding en doelen respecteert.

Dit aanbod omvat specifiek de beoefening van BDSM-spel. Als jij en je partner op zoek zijn naar coaching voor stellen zonder de betrokkenheid van het beoefenen van BDSM, raadpleeg dan mijn andere opties op mijn pagina Therapie & Coaching. Therapie en coachingsessies omvatten niet het beoefenen van BDSM zelf, maar werken binnen een therapeutisch en coachingskader.

Wat wordt aangeboden:

  • Een tijd om te ontdekken: In deze sessie krijg je de kans om een overvloed aan nieuwe ervaringen te ontdekken onder begeleiding van The Lady Lux. De ruimte is volledig uitgerust met een scala aan gereedschappen en apparaten, waaronder zwepen, kruizen, een spankingbank, de Dark Box, zintuiglijke deprivatiekappen, bondagezakken en nog veel meer. Ga op avontuur en laat je nieuwsgierigheid de vrije loop met The Lady Lux aan je zijde.
  • Begeleiding op maat: Je coaching wordt afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften, zodat de lessen bij jullie allebei aanslaan. Lux zal je ook adviseren wat interessant kan zijn om aan te schaffen voor je speeltijd thuis.
  • Vertrouwelijkheid: Je kunt jezelf vrij uiten, want The Lady Lux handhaaft strikte vertrouwelijkheid voor cliënten en creëert een veilige ruimte voor open communicatie.
  • Leer hoe je veilig kunt oefenen: terwijl je elkaars grenzen en verlangens begrijpt en respecteert. Deze kennis maakt een meer bevredigende en veilige ervaring mogelijk, omdat je afgestemd raakt op de wensen en grenzen van elkaar.
  • 4 weken thuis coachingsplan Voor degenen die uitgebreide begeleiding willen, biedt dit extra optieplan een complete trainingsblauwdruk, inclusief een gepersonaliseerd schema van vier weken dat is afgestemd op jullie relatie.

Duur: Elke coachingsles duurt 3 uur Prijs: Vanaf 500,-

De koppelcoaching van Lady Lux is meer dan alleen instructies; het is een reis naar intimiteit, vertrouwen en plezier, onderzocht door de fascinerende wereld van BDSM. Door middel van doordachte en persoonlijke begeleiding zal Lady Lux jullie helpen de juiste balans te vinden, zodat jullie je relatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Haar expertise zorgt ervoor dat jullie ontdekkingstocht niet alleen spannend is, maar ook respectvol en verrijkend, waarbij fantasieën worden omgezet in gedeelde realiteiten. De deur naar een meer spannende en verbonden relatie staat voor je open; laat The Lady Lux je de weg wijzen. Het is belangrijk om erop te wijzen dat het tijdens je sessie niet is toegestaan om enige vorm van seksuele activiteit te beoefenen, we zijn hier om ons te richten op de leer van BDSM-spel.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.