The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Butler voor een dag

Butler voor een dag ervaring

Doe mee aan deze exclusieve sessie van 6 uur, van 11 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags, waar je de hele dag de kans krijgt om als butler te fungeren. Deze meeslepende ervaring, die wordt aangeboden tegen een speciale gereduceerde prijs, vereist dat je de hele dag uitzonderlijk behulpzaam, gehoorzaam en attent bent om aan mijn behoeften te voldoen. Van schoonmaken tot voet- en nekmassages, drankjes serveren en meer, je taken zullen divers zijn.

Als je er niet in slaagt om me te vermaken of als je tekortschiet in het uitvoeren van een taak volgens mijn normen, wees dan gewaarschuwd dat er straf zal volgen. Voorafgaand aan de sessie zullen we zowel straffen als beloningen bespreken om een duidelijk beeld te krijgen van de verwachtingen.

Deze unieke gelegenheid wordt nog specialer met professionele fotografie inbegrepen. Leg de elegantie en gratie van de dag vast met foto’s van hoge kwaliteit die zullen als herinneringen aan deze bijzondere ervaring.

Profiteer van de gereduceerde prijs en bereid je voor om de dag echt onvergetelijk te maken met je toegewijde service en aandacht voor detail.

Duur: 6 uur Prijs: € 750,-

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.