The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Feminizatieweekend

Feminisatie Weekend

Beschikbaarheid voor overnachting (of hotel): Houd er rekening mee dat overnachtingsmogelijkheden exclusief zijn en alleen beschikbaar voor degenen die een uitgebreid intakeproces hebben doorlopen of ons eerder hebben ontmoet.

We introduceren een gepersonaliseerde tweedaagse retraite met overnachting bij The Lady Lux & Freya (of een hotel in de buurt), speciaal ontworpen voor jouw crossdressing reis. Dit weekend omvat alles wat vrouwelijk is, zodat je je kunt verdiepen in de wereld van vrouwelijkheid.

Jouw ervaring omvat:

  • Huidverzorging: Sessies die gericht zijn op huidverzorging afgestemd op jouw voorkeuren.
  • Nagelverzorging: een sessie nagels lakken en verzorgen.
  • Amusement: Spendeer quality time door samen een leuke meidenfilm te kijken.
  • Lopen op hakken en houdingstraining: Profiteer van lessen in sierlijk lopen op hakken, samen met begeleiding over vrouwelijke beweging en gedrag.
  • Make-up en stylingles: Leer de kunst van styling en make-up om je zelfvertrouwen en gratie te verbeteren.
  • Activiteiten in de buitenlucht: Kies uit een scala aan opties, waaronder stedentrips, winkelen en meer, allemaal aangepast aan jouw comfortniveau.
  • BDSM-twist: Indien gewenst kunnen we een vleugje BDSM toevoegen om de ervaring te verheffen.

In dit pakket is ook professionele fotografie inbegrepen om de essentie van je transformatie vast te leggen, zodat je blijvende herinneringen hebt aan dit speciale weekend.

Duur: Overnachting Prijs: Vanaf 1500,-

Grijp de kans om jezelf onder te dompelen in een weekend dat is ontworpen om vrouwelijkheid te vieren en je unieke stijl en expressie te verkennen.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.