The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Getransformeerd als vrouw uit eten met Lux

Crossdress Uit eten met Lux

Omarm je innerlijke elegantie met een speciale avond die is ontworpen voor degenen die de wereld van crossdressing willen verkennen. Deze exclusieve dinersessie biedt een transformatie en een viering van zelfexpressie.

Jouw ervaring omvat:

  • Transformatie: Begin je avond met een complete make-over door Lux, een ervaren gendertransformatie make-up artist en stylist. Outfits en schoenen in jouw maat worden zorgvuldig geselecteerd om je vrouwelijke schoonheid te benadrukken.
  • Uit eten: Gekleed als een mooie vrouw ga je samen met Lux heerlijk dineren in een restaurant naar keuze. Het restaurant wordt van tevoren besproken en hoewel de ervaring spannend is, ben je in het geruststellende gezelschap van doorgewinterde experts.
  • Jouw verantwoordelijkheden: De kosten voor eten en drinken zijn jouw verantwoordelijkheid, maar de transformatie, fotoshoot, vervoer en dinerervaring zijn inbegrepen in de totaalprijs.
  • Duur: Ongeveer 5 uur
  • Prijs: 500, plus de restaurantrekening

Sta jezelf toe om een nieuw facet van je identiteit te verkennen in een ondersteunende en elegante omgeving. Deze crossdress uit eten ervaring met Lux biedt een veilige ruimte om jezelf te uiten, begeleid door professionals die jouw reis begrijpen en vieren. Geniet van een avond vol transformatie, kameraadschap en lekker eten – een herinnering om voor altijd te koesteren.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.