The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Introductie sessie

Het pad van BDSM betreden kan zowel opwindend als intimiderend zijn. De Lady Lux Introductie Sessie is met zorg samengesteld voor nieuwkomers en biedt een veilige, professionele en persoonlijke omgeving om te ontdekken en te leren. Of je nu helemaal nieuw bent in BDSM, beperkte ervaring hebt, of eerdere negatieve ervaringen wilt overwinnen, deze sessie is voor jou.

Wat je kunt verwachten:

  • Persoonlijke planning: Voorafgaand aan je sessie wordt er een online intake gedaan om te bepalen wat het beste aansluit bij jouw individuele behoeften en voorkeuren als onderdanige. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de ervaring wordt afgestemd op jouw unieke wensen en verwachtingen.
  • Ontmoeten en bespreken: Wanneer je The Lady Lux ontmoet, zal ze de tijd nemen om de sessie met je te bespreken, zodat je je op je gemak voelt.
  • Veilige ontdekkingstocht: De Lady Lux begeleidt je tijdens een 3 uur durende kennismakingssessie die zo zacht of avontuurlijk kan zijn als je zelf wilt, alles in een gecontroleerde en respectvolle omgeving.
  • Veiligheidswoorden: Tijdens de sessie krijg je safewords om je comfortniveau aan te geven: “groen” om door te gaan, “oranje” om voorzichtig verder te gaan en “rood” om onmiddellijk te stoppen.

Tijd: 3 uur Prijs: € 500

De Introductie Sessie met The Lady Lux is jouw toegangspoort tot de wereld van BDSM. Met haar professionele begeleiding verken je op jouw tempo, bouw je zelfvertrouwen op en ontdek je aspecten van jezelf die je misschien nooit hebt gekend. Het is meer dan een ervaring; het is een begin van een reis die spannend is, zelfbevestigend en met de grootste zorg behandeld door een ervaren dominatrix. Laat je kennismaking met BDSM beginnen met The Lady Lux.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.