The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Sissy training met certificaat

Sissy Training Ervaring

Voor elegante sissies.

Voel je je aangetrokken tot de wereld van sissificatie en verlang je ernaar om een verfijnde sissy te worden? Deze speciaal ontworpen 3,5 uur durende sissy training geeft je de mogelijkheid om je sissy certificaat te behalen.

Je training omvat:

  • Eerste gesprek: We beginnen met een kort gesprek om je wensen te begrijpen en de weg te bereiden voor je transformatie.
  • Transformatie: Omarm je sissy persoonlijkheid met een volledige make-over inclusief vakkundig aangebrachte make-up, een prachtige pruik, een stijlvolle outfit en bijpassende hakken.
  • Essentiële training: Je trainingssessie leidt je door de fundamentele vaardigheden die nodig zijn om een echte sissy te worden, zodat je de etiquette en gratie leert.
  • Stijlvolle aanpak: Mijn benadering van sissificatie benadrukt stijl en respect, zonder enige vernedering ten opzichte van het geslacht. Je kunt meer te weten komen over mijn filosofie over genderidentiteiten en BDSM-sessies in mijn blogartikelen.
  • Vervolgopties: Als je door wilt gaan op deze reis, kun je kiezen voor een onderdanige training, bestaande uit drie extra sessies als vervolg op deze ervaring.
  • Fotografie als herinnering: Professionele fotografie is inbegrepen en legt de elegantie van je transformatie en ervaring vast.

Tijd: 3,5 uur. Prijs: € 600

Ga op reis om de gratie en schoonheid van sissificatie te ontdekken. Deze respectvolle en stijlvolle trainingssessie biedt een ervaring op maat voor degenen die hun sissy-identiteit op een stijlvolle manier willen verkennen, allemaal onder Lux haar deskundige begeleiding.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.