The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl of je vaardigheden wilt verfijnen, er staat je een programma op maat te wachten.

Training Opties:

  • Eenmalige sessie: Doe mee aan een eenmalige trainingservaring van minimaal 3 uur, ideaal voor degenen die nieuwsgierig zijn naar hun onderdanige kant of op zoek zijn naar een kortere verbintenis.
  • Cursus met meerdere sessies: Schrijf je in voor een meer uitgebreide cursus, die drie of vier sessies omvat, ontworpen om je begrip en praktijk van onderwerping onder leiding van The Lady Lux te verdiepen.

Certificering en mogelijkheden:

  • Sub of slaaf certificaat: Als  jij je bewijst dat je waardig bent in de ogen van Lady Lux, kan je een certificaat verdienen waarin jouw prestaties als onderdanige worden erkend.
  • De sub van Lady Lux worden: Uitzonderlijke personen die voldoen aan de veeleisende normen van Lady Lux kunnen de ongeĆ«venaarde kans hebben om haar persoonlijke ondergeschikte of slaaf te worden, waardoor een unieke en bevoorrechte relatie wordt versterkt.

Duur: Minimaal 3 uur voor een enkele sessie Prijs: Vanaf 500,-

Ga mee op een persoonlijke reis naar het rijk van onderwerping met Lux. Of je nu kiest voor een enkele verkenning of een cursus die uit meerdere sessies bestaat, jouw training wordt zorgvuldig samengesteld om aan jouw wensen en mogelijkheden te voldoen. Onder het toeziend oog en de deskundige begeleiding van Lady Lux kan jij onderdanige ambities omzetten in een vervullende realiteit.

Other Sessions

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.