The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Submissive uit eten met Lux

Submissive uit eten met Lux Experience

Omarm een avond van verfijning en onderdanigheid met Lux in een unieke dinerervaring die is ontworpen voor diegenen die hun onderdanige kant willen verkennen.

De ervaring omvat:

  • Voorbereiding: Een voorafgaande online intake zet de toon en de verwachtingen voor de sessie. Bij aankomst krijg je hulp om in de juiste onderdanige houding te komen, wat het dragen van een kleine halsband, boeien of zelfs een discreet elektrisch schokapparaat kan inhouden.
  • Keuze van het diner: Het restaurant en het menu worden van tevoren besproken en bepaald, zodat er een keuze wordt gemaakt die aan ieders voorkeuren voldoet.
  • Jouw verantwoordelijkheden: Als onze onderdanige voor de avond, heb je het voorrecht om deuren te openen, Lux naar het restaurant te rijden, en hen aandachtig te assisteren tijdens de maaltijd.
  • Begeleiding en correctie: Mocht je niet voldoen aan de verwachte gedragsnormen, dan zullen zachte correcties je weer op koers helpen. Jouw toewijding aan echte onderwerping zal centraal staan in de ervaring.
  • Betaling: De kosten voor eten en drinken zijn voor rekening van de sub en de sessie.
  • Fotografische herinneringen: Indien gewenst kunnen er professionele foto’s worden gemaakt om de essentie van deze unieke eetervaring vast te leggen.

Duur: Ongeveer 4-5 uur Prijs: 400, plus de restaurantrekening

Geniet van een avond waarin lekker eten wordt verweven met een onderdanige reis onder het toeziend oog van Lux. Deze op maat gemaakte ervaring biedt een elegante achtergrond om je onderdanige kant te verkennen en ervan te genieten, begeleid door twee experts op dit gebied. Er staat je een onvergetelijke avond te wachten

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.