The Lady Lux Logo in white on a transparant background

Verjaardags sessie

Vier je verjaardag op een unieke en op maat gemaakte manier met de speciale verjaardagssessie die 3 tot 3,5 uur duurt. We bieden voor elk wat wils om zo tegemoet te komen aan verschillende interesses en stijlen:

  • De special girl verjaardagsoptie: Perfect voor crossdressers, dompel jezelf onder in een verjaardagsfeest dat je vrouwelijke kant weerspiegelt.
  • De Verjaardag van de Schoen- en Voetliefhebber: dompel jezelf onser in je liefde voor schoenen en voeten met deze speciaal ontworpen verjaardags viering.
  • Het Spankie Birthday feestje: Deze optie is ideaal voor mensen die van een beetje pijn houden en biedt een spannende en unieke manier om je speciale dag te vieren.

Fotografie opties: Kies tussen professionele fotografie of meer casual snapshots gemaakt met een telefooncamera of polaroid om herinneringen aan de dag vast te leggen.

En natuurlijk taart: Geen verjaardag zonder taart. Wij zorgen voor een heerlijke traktatie om je feest compleet te maken. Zorg ervoor dat je ons op de hoogte brengt van allergie├źn of dieetwensen.

Tijd: 3-3,5 uur Prijs: 600,-

Maak je verjaardag onvergetelijk met een persoonlijke sessie speciaal voor jou. Of je nu je innerlijke speciale meisje wilt omarmen, je liefde voor voeten en schoenen wilt uitleven of wilt genieten van de opwindende sensatie van pijn, wij hebben een feestelijke en op maat gemaakte ervaring voor je.

Other Sessions

Slaaf of Sub training

De Lady Lux biedt een veelzijdige reeks trainingsopties voor degenen die de wereld van onderwerping willen verkennen. Of je nu nieuw bent in deze levensstijl

Read more >

Ready to submit?

Not everyone is allowed to book a session, she will only allow the ones who are a right match. The personal intake takes place via email. Be sure to write a well-mannered introduction message about yourself.